Skidresor till Schweiz

Skidresor till Schweiz

skidresortillschweiz
Skidresortill Schweiz – Den personliga Alpresan

Skidresor till Schweiz

Nu kan vi erbjuda marknadens bästa paket på skidresor till Schweiz, i samarbete med stc:s Skandinavien-kontor i London dessutom med unik medlemsförmån för dig som är medlem i skibum50plus, eller Skiers Access. Flyg från Arlanda, Landvetter eller London samt anslutningsflyg och tåg med SBB.

Medlemmar som väljer någon av våra medlemsresor eller destination Wengen i Jungfrau Region får personlig service redan från ankomst. Bestämmer du dig för en personlig skidresa till Schweiz finns vi inte långt bort för att svara på dina frågor via mail eller telefon, vi har öppet alla dagar i veckan.

Som medlem hos oss har du medlemsförmån på paketerade skidresor till alla skidorter i Schweiz genom samarbete med stc, rabatter på hotell, skidutrustning, skid-reseförsäkring med skydd för förlorade skiddagar, stöld av skidor, heliski, glaciär-skidåkning mm. Du hyr även skidor med medlemsförmån i hela Schweiz samt övriga delar av Alperna. Följ vår blogg. Insta och Facebook för uppdaterad information. 

Priser/ paket/ Bokning/ skidresor till Schweiz

ski travel to Switzerland
Skier in the Jungfrau Area

Now we can offer the best travel package on ski trips to Switzerland and on top of that, great member benefits if you are member in skibum50plus or connected as Skiers Access member. Flights from Arlanda, Gothenburg or London, SBB train connection.

Wengen-Grindelwald-Mürren-Engelberg-Adelboden-Zermatt-Saas-Fee-Crans-Montana-Verbier-ST.Moritz-Sils-Maria-Davos-klosters- Andermatt-also ask us about other Swiss ski resorts.

Members who choose one of our member trips or destination Wengen in Jungfrau Region receives personal service from arrival. If you decide for a personal ski travel to Switzerland, we are not far away to answer your questions via email or phone, we are open every day of the week.

As a member of us, you have a member benefit of the package of ski holidays to all ski resorts in Switzerland through cooperation with stc, discounts on hotels, ski equipment, ski travel insurance with protection for lost ski days, theft of skis, heliski, glacier skiing, etc. You also rent skis with membership benefits throughout Switzerland as well as other parts of the Alps. Follow our blog, Insta and Facebook to stay tuned.

Prices/ packages/ Booking/ Ski travels to Switzerland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: