Skidresor till Schweiz

skidresortillschweiz

Skidresortill Schweiz – Den personliga Alpresan

Skidresor till Schweiz

Nu kan vi erbjuda marknadens bästa paket på skidresor till Schweiz, i samarbete med stc:s Skandinavien-kontor i London dessutom med unik medlemsförmån för dig som är medlem i skibum50plus, eller Skiers Access. Flyg från Arlanda, Landvetter eller London samt anslutningsflyg och tåg med SBB.

Medlemmar som väljer någon av våra medlemsresor eller destination Wengen i Jungfrau Region får personlig service redan från ankomst. Bestämmer du dig för en personlig skidresa till Schweiz finns vi inte långt bort för att svara på dina frågor via mail eller telefon, vi har öppet alla dagar i veckan.

Som medlem hos oss har du medlemsförmån på paketerade skidresor till alla skidorter i Schweiz genom samarbete med stc, rabatter på hotell, skidutrustning, skid-reseförsäkring med skydd för förlorade skiddagar, stöld av skidor, heliski, glaciär-skidåkning mm. Du hyr även skidor med medlemsförmån i hela Schweiz samt övriga delar av Alperna. Följ vår blogg. Insta och Facebook för uppdaterad information. 

Priser/ paket/ Bokning/ skidresor till Schweiz

ski travel to Switzerland

Skier in the Jungfrau Area

Now we can offer the best travel package on ski trips to Switzerland and on top of that, great member benefits if you are member in skibum50plus or connected as Skiers Access member. Flights from Arlanda, Gothenburg or London, SBB train connection.

Wengen-Grindelwald-Mürren-Engelberg-Adelboden-Zermatt-Saas-Fee-Crans-Montana-Verbier-ST.Moritz-Sils-Maria-Davos-klosters- Andermatt-also ask us about other Swiss ski resorts.

Members who choose one of our member trips or destination Wengen in Jungfrau Region receives personal service from arrival. If you decide for a personal ski travel to Switzerland, we are not far away to answer your questions via email or phone, we are open every day of the week.

As a member of us, you have a member benefit of the package of ski holidays to all ski resorts in Switzerland through cooperation with stc, discounts on hotels, ski equipment, ski travel insurance with protection for lost ski days, theft of skis, heliski, glacier skiing, etc. You also rent skis with membership benefits throughout Switzerland as well as other parts of the Alps. Follow our blog, Insta and Facebook to stay tuned.

Prices/ packages/ Booking/ Ski travels to Switzerland

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.