Lauberhorn i Wengen

 

Trevliga, glada medlemmar från Stocksund respektive Bromma gästade Wengen under Lauberhorn-Veckan. Sven-Erik och Björn, erfarna och tekniskt kunniga skidåkare var nöjda med både väder och förhållanden i pisterna, fantastisk sol sken över hela Lauberhorn-arrangemanget vilket gladde både de aktiva tävlingsåkarna och den gigantiska publik som gästade eventet. Att besöka Wengen under Lauberhornveckan är något alldeles speciellt som duon haft på sin to do lista. André Myhrer 3 i slalom och störtlopps-giganten Beat Feutz från Schweiz segrade i Störtloppet.

Nice, happy members from Sweden attended Wengen during the Lauberhorn Week. Sven-Erik and Björn, experienced and technically skilled skiers were pleased with both weather and conditions in the slopes, fantastic sunshine throughout the Lauberhorn event, which pleased both the active racers and the giant audience who hosted the event. Visiting Wengen during the Lauberhorn Week is something very special that the duo had on there two-do list.

Swedes never quit!

resortillschweiz

Fr v medlemmarna Sven-Erik, Malin, Björn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.