Svenskar i Wengen

Lauberhorn i Wengen

 

Trevliga, glada medlemmar från Stocksund respektive Bromma gästade Wengen under Lauberhorn-Veckan. Sven-Erik och Björn, erfarna och tekniskt kunniga skidåkare var nöjda med både väder och förhållanden i pisterna, fantastisk sol sken över hela Lauberhorn-arrangemanget vilket gladde både de aktiva tävlingsåkarna och den gigantiska publik som gästade eventet. Att besöka Wengen under Lauberhornveckan är något alldeles speciellt som duon haft på sin to do lista. André Myhrer 3 i slalom och störtlopps-giganten Beat Feutz från Schweiz segrade i Störtloppet.

Nice, happy members from Sweden attended Wengen during the Lauberhorn Week. Sven-Erik and Björn, experienced and technically skilled skiers were pleased with both weather and conditions in the slopes, fantastic sunshine throughout the Lauberhorn event, which pleased both the active racers and the giant audience who hosted the event. Visiting Wengen during the Lauberhorn Week is something very special that the duo had on there two-do list.

Swedes never quit!

resortillschweiz

Fr v medlemmarna Sven-Erik, Malin, Björn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: