Den personliga Alpresan

skibum50plus Exclusive Club

Den personliga Alpresan – Det personliga medlemskapet.

skidtest järvsöbacken

Vi presenterar en själ i vår Skidåkning och det genuina i ett medlemsskap i skibum50plus exclusive Club. Vår inrikting är att främja hälsa, välbefinnande samt alpin skidåkning för den mogne skidåkaren, eller individer som vill testa detta med skidåkning.

Vi pratar om ”Den personliga Alpresan” som en del i ditt personliga medlemsskap hos oss. Vi finns på plats i Wengen, Schweiz för att ta emot dig som medlem, med ett personligt bemötande på plats. I Wengen guidar vi dig, ger möjlighet till gemensamma events, heliski, off-pist, heliski, gemensam after ski mm.

Dina förmåner som medlem är bl a rabatter på boenden, skidhyra (i hela alperna), skidförsäkring/ reseförsäkring, även omfattande off-pist, heliskiing, och glaciärskidåkning.

Bara i Wengen?

Wengen, det egentliga hjärtat i alpin skidåkning, om vi talar historik kring alpin skidåkning som sport, kulturen, människorna och historien är något vi vill delge er andra, Wengen mer känt som platsen för den historiska störtlopps och kombinations-tävlingen Lauberhornrennen med anor från 1930 erbjuder så mycket mer utöver att vara en utav världens mest kända skidort. Centralt placerat med fantastisk logistik till skidområdena Mürren och Grindelwald, vilket ger dig tillgång till ett utav de största skidsystemen i Schweiz.

Byn har behållit sin lugna puls genom åren och här ligger verkligen focus på själva skidåkningen med en service och kvalitet av världsklass. Detta är en av anledningarna till att vi valt Wengen framför andra skidorter. Som medlem kommer du också att få rabatt på andra orter i Schweiz, såsom tex Engelberg, St Moritz, Davos-Kloster, Zermatt för att nämna några orter, vi arbetar intensivt just nu för att få klart samtliga orter innan säsongen börjar, samt kunna erbjuda fler aktiviteter i Wengen, såsom möjligheten för dig som är en riktigt avancerad skidåkare att utveckla dig själv.

Malin och Filip hälsar er alla välkomna!

wengen2019

To the left in the picture our Club president Malin Carlsson during the first test of here new skis from our partner Extrem

 

We present the soul in our skiing and the genuineness of a membership of skibum50plus exclusive Club. Our focus is on promoting health, well-being as well as alpine skiing for the mature skier, or individuals who want to test alpine skiing.

We are talking about ”The Personal Alp trip” as part of your personal membership with us. We are located in Wengen, Switzerland to meet upp with you as a member, with a personal onsite on-site visit. In Wengen we guide you, giving opportunities for joint events, heliski, off-piste, common after ski etc.

Your benefits as a member includes discounts on accommodation, ski rentals (through out the Alps), ski insurance / travel insurance, including extensive off-piste, heli-skiing, and glacier skiing.

Only in Wengen?

Wengen, the true heart of alpine skiing, if we speak about the history of alpine skiing such as  sports, culture, people and history is something we want to share with you. Wengen is more famous as the place of the historic downhill and combination race, the Lauberhorn Rennen, dating back to 1930 but offers so much more besides being one of the world’s most famous ski resorts. Centrally located with fantastic logistics to the ski areas Mürren and Grindelwald, this resort gives you access to one of the largest skiing systems in Switzerland.

The village has kept its calm heartbeat over the years and here is really a focus on the skiing itself with world-class service and quality. This is one of the reasons we chose Wengen in front of other resorts. As a member you will also receive discounts on other resorts in Switzerland, such as Engelberg, St. Moritz, Davos-Kloster, Zermatt to name a few places. We are working intensively right now to get  all the resorts ready before the season begins, as well as to offer More activities in Wengen, such as the possibility for you who are a really advanced skier to develop yourself.

 

2 kommentarer på “Den personliga Alpresan

Add yours

  1. Vi är 2 par 55+ som är intresserade av att åka iväg vecka 4 . Skulle vara intressant höra vad ni har för priser.
    Mvh Mats Jansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: