Dags att boka din skidresa

Boka skidresa

Snart sitter vi där i solen igen Bli en i gänget du också!

skibum50plus-gänget ovanför Inner Wengen.

 

Mitt i examenstider, nära inpå midsommar, sällan är människor så upptagna som just nu med förberedelser som hör sommaren till. Vid det här laget är alla studentmössor inköpta och studentskivorna avlöser varandra. Sedan länge har man förberett och sjösatt båten inför sommarens båtturer och semester. Skärgården, Norrland och Liseberg står på mångas lista.

Det är sillens, färskpotatisens och jordgubbarnas tid som ligger framför våra vintertrötta fötter där vi fortfarande kan känna av säsongens bärande av skidor i axlar och armbågar. I skibum50plus lilla skrivarstuga pågår dock arbetet för fullt med förberedelserna inför nästa säsong i Wengen och administrationen av flertalet nya destinationer i Schweiz exklusivt för dig som medlem.

Vi vill passa på att hinta om populära Hotel Schönegg i Wengen, som vissa medlemmar redan förbokat ”genom oss”så tidigt som under April månad med rätta då det är svårt att få rum. Våra övriga hotell på orten är: Sunstar Alpine Hotel, Regina och Edelweiss. Vi hoppas hinna med att presentera ett nytt hotell i Wengen samt möjligheten att hyra lägenheter innan semestrarna startar, så att du kan luta dig tillbaka i solstolen för intressant läsning på vår sida och riktigt känna svalkan från underbar snö. Malin och Filip önskar en trevlig sommar!

Stay Tuned

Club President Malin with the member Gunnar

during a ski trip to Grindelwald

 

In the middle of graduation times, close to midsummer, people are rarely as busy as with the preparations for the summer. By now, all student hats are purchased and the student partys follow one another. For a long time, people have prepared and launched their boats for the summer boat trips and holidays. The archipelago, North parts of Sweden and Liseberg in Gothenburg are on the list of many places to visit.

It is the time of herring, new potatoes and strawberries that are in front of our winter-tired feet where we can still feel the season’s carrying of skis in our shoulders and elbows. However, in Skibum50plus small writing hut, the work is fully in progress with the preparations for next season in Wengen and the administration of  new destinations in Switzerland exclusively for you as a member.

We want to highlight the popular Hotel Schönegg in Wengen, as some members have already pre-booked ”through us” as early as during April month, as it is difficult to get rooms. Our other hotels in the resort are: Sunstar Alpine Hotel, Regina and Edelweiss. We hope to introduce you to a new hotel in Wengen as well as the opportunity to rent apartments before the holidays starts so you can sit back in the sun lounger for interesting reading on our site and really feel the cool of beautiful snow. Malin and Filip from  wish you nice summer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: