BLIZ

 

Bliz

skibum50plus presenterar vår nya partner Future eye weare group och ett utav deras varumärken Bliz som vi nu är ambassadörer för under kommande skidsäsong. Skandinavisk design i högkvalitativa material. De medlemmar som besöker Wengen under kommande vinter kommer på plats att ha möjlighet att testa, klämma och känna på dess produkter från ett svenskt företag och utöver detta få möjlighet till medlemsförmån vid köp. Vi är stolta över att representera varumärket Bliz och ännu ett svenskt företag utöver det fantastiska samarbete vi redan har med Soul skis.

 
TILL BLIZ HEMSIDA 

 

Skibum50plus presents our new partner Future eye weare group and one of their  brands Bliz that we now will be ambassadors for in the upcoming ski season. Scandinavian design in high quality materials. The members who visit Wengen in the coming winter will be able to test, squeeze and know these products from a Swedish company and besides this, have the opportunity to receive a member benefit when purchasing. We are proud to represent Bliz  and this is another Swedish brand in addition to the amazing cooperation we already have with Soul skis.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: