Bliz

skibum50plus presenterar vår nya partner Future eye weare group och ett utav deras varumärken Bliz som vi nu är ambassadörer för under kommande skidsäsong. Skandinavisk design i högkvalitativa material. De medlemmar som besöker Wengen under kommande vinter kommer på plats att ha möjlighet att testa, klämma och känna på dess produkter från ett svenskt företag och utöver detta få möjlighet till medlemsförmån vid köp. Vi är stolta över att representera varumärket Bliz och ännu ett svenskt företag utöver det fantastiska samarbete vi redan har med Soul skis.

 
TILL BLIZ HEMSIDA 

 

Skibum50plus presents our new partner Future eye weare group and one of their  brands Bliz that we now will be ambassadors for in the upcoming ski season. Scandinavian design in high quality materials. The members who visit Wengen in the coming winter will be able to test, squeeze and know these products from a Swedish company and besides this, have the opportunity to receive a member benefit when purchasing. We are proud to represent Bliz  and this is another Swedish brand in addition to the amazing cooperation we already have with Soul skis.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.