Vårskidåkning i Wengen

  

Just nu! Vårskidåkning då den är som bäst! Vi har ju tidigare sagt att Februari månad är den bästa tiden i Wengen för dig som gillar vinter, kallsnö och så mycket snö som möjligt. Men vårskidåkningen då? Kan bara sammanfattas med fantastisk och för dig som gillar heliski eller att förtjäna dina svängar, this is da shit! Mars/ April i Wengen, Jungfrau!

  

Vi avrundar så sakta vår säsong med mycket sol, roliga tävlingar, grillning varvat med arbete och förberedelse inför nästa säsong i Wengen samt de event vi planerar för dig som medlem i skibum50plus Exclusive Club, både i Sverige och Schweiz under året samt kommande vintersäsong.

Missa inte senaste podavsnittet med intervjun av Filip som testade att delta i Odling Cup, en storslalomtävling arrangerad av DHO, Downhill Only, öppen för alla. Det är en tävling med goda anor och första tävlingen kördes 1950.
skibum50plus deltagande i Odling Cup

Right now! Spring skiing at it’s best! We have previously said that the month of February is the best time in Wengen for those who like winter, cold snow and as much snow as possible. But spring skiing then? Can only be summarized with fantastic and for those who like heliskiing or to earn your turns, this is da shit! March / April in Wengen, Jungfrau!

We round off so slowly our season with lots of sun, fun competitions, barbecues interspersed with work and preparation for the next season in Wengen and the events we plan for you as a member of skibum50plus Exclusive Club, both in Sweden and Switzerland during the year and the coming winter season.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: