Mycket snö i Wengen

dumpariwengen

Bild från vardagsrumsfönstret i morse. Några timmar senare ställs störtloppet i Lauberhornrennen in pga nattens och det pågående snöfallet. Tråkigt och glädjande på samma gång. Sist störtloppet ställdes in var 2004. Men i kväll har vi tagit tempen på Wengen och Lauberhorn och det råder feststämning i byn minst sagt. Vi var på nummerlappsutdelningen i världscupsbyn och vi kan meddela att Mattias Hargin går ut som nummer 9 i morgon. För er som är registrerade (fullvärdiga) medlemmar finns ett klipp på sann off-pist ”pow” åkning från Wengen i dag på vår slutna Facebook-grupp. Lyssna gärna till dagens podavsnitt.
Podcast

Picture from the living room window this morning. A few hours later, the  downhill race in the Lauberhorn canceled due to the nights and the ongoing snowfall. Sadly and satisfying at the same time. Last downhill race who was canceled was in 2004. But tonight, we have taken the pulse of Wengen and Lauberhorn and there is a festive atmosphere to say the least. We were on the bib distribution in world cup village and we can announce that Mattias Hargin go out as number 9 in the morning. For those of you who are registered (full membership)  a clip of true off-piste ”pow” ride from Wengen today are available on our closed Facebook group, amazing to say the least.Todays pod radio is in English but tex saturday we will come up with the first English version.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: