Norrøna eventet

img_5893

Stort tack till alla medlemmar som kom till Täby Centrum, och till Andreas med personal på Norrøna Concept Store. Vi är mycket nöjda och redan då vi packade ihop skärmar och material, skidor som skulle åter till SOUL skis i Göteborg så kände vi att detta vill vi göra igen. Ganska unikt att kunna erbjuda en så pass bra medlemsförmån på Norrønas högkvalitativa skidkläder denna kväll. Trevligt att flera också utnyttjade sin medlemsförmån och handlade i butiken.

Ett särskilt stort tack till Kristian från SOUL skis som tog sig från Göteborg med skidor för att visa, berätta mer och låta alla klämma och känna på dessa  handgjorda skidor som fått otroligt bra resultat på de senaste skidtesterna som gjorts i bl a Alperna. Som medlem har du 15% medlemsförmån på skidorna och möjlighet att testa dem på plats i Wengen nu i vinter.

img_5902

20161027_171958_resized_1

Many thanks to all members who came to Taby Centrum, and Andreas with staff at the Norrøna Concept Store. We are very pleased and already when we packed  displays and materials, skis that would return to Soul skis in Gothenburg we felt that we would like to do this again. Quite unique to offer such a great member benefit of high quality Norrona ski clothes this evening. Nice that several members and new members also took advantage of their membership benefit and bought things in the store.

A special thanks to Christian from Soul skis that brought with him skis to show, told  more about the skis, and let everyone touch and feel  these great handmade skis with incredibly good results on the last ski tests made in  the Alps among other places. As a member, you have 15% membership benefit of the skis and the opportunity to test them in place in Wengen this winter. For you living outside Sweden the skis can be shipped.

We also want to thank:

Switzerland Tourism Stockholm & Wengen Tourism, Berner Oberland

img_5899

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: