We are skiing

Res med oss till Schweiziska Alperna English below

20151106_190946  DSC_1111

Ditt medlemskort                                                Liften upp till Eiger Gletcher, Wengen

Medlemsskapet i skibum50plus Exclusive Club ger dig VIP treatment på den världskända och legendariska alpina skidorten Wengen i Schweiz, personlig guidning där vi möter dig vid ankomsten, medlemserbjudanden på 4 stjärniga Sunstar Alpine Hotel och anrika Hotel Schönegg med sin exklusiva restaurant 1903.

I skuggan av berömda Eigers North face guidar vi dig genom ett stycke legendarisk alpin historia i sobra miljöer från 1920-tal och framåt.
Utflykter till Mürren och Grindelwald ger dig tre fantastiska skidsystem att avnjuta.

DSC_1178  skiingwengen

North Face of Eiger 3970 möh                          Skiing in wengen

Du får också möjlighet att som medlem delta på våra event i Stockholm och Wengen, träffa likasinnade skidentusiaster eller möjligheten att delta på skid event som tex Sommarskidåkning och vandring i Zermatt 25 – 30 Juli, Vi bor tillsammans på Exklusiva Chalet Ulysse, gör enkla vandringar och försäsongar skidorna på Plateau Rosa 3800 möh med vidunderlig utsikt över de Schweiziska alperna. Glöm överbefolkade stränder, gråtande barn och kallt vatten, vi erbjuder gnistrande glaciärsnö, trevlig samvaro bland solbelysta alptoppar i varmt sällskap.

Chalet Ulysse  with Matterhorn in the background.

ulysse3  chalet-ulysse-007

Chalet_Ulysee_020 chalet-ulysse-007Anmälan till Zermatt senast 25 maj!

Hur blir jag medlem? Maila dina postala adressuppgifter så skickar vi ut ditt personliga medlemskort till din hemadress.

Gå in på skibum50plus facebooksida och klicka på gå med

Eller ring oss för mer information på 0733555304 (+46 737555304)
Membership in skibum50plus Exclusive Club gives you VIP treatment at the world-famous and legendary Alpine resort of Wengen in Switzerland, personal guided tour where we will meet you on arrival, member offers at 4 star Sunstar Alpine Hotel and the Classical Hotel Schönegg with its exclusive restaurant 1903. In the shadow of the famous Eiger North face we will guide you through a piece of legendary alpine history in sober environments from the 1920s onwards. Excursions to Mürren and Grindelwald gives you three amazing ski systems to enjoy.

You also get the opportunity as a member to participate in our events in Stockholm and Wengen, meet like-minded ski enthusiasts, or the opportunity to participate in the ski event such as Summer skiing and hiking in Zermatt July 25 to 30, we live together on Premium Chalet Ulysse, make easy trekking  and skiing on the Plateau Rosa 3800 meters above sea level with breathtaking views of the Swiss Alps. Forget the crowded beaches, crying children and cold water, we offer sparkling glacier snow, pleasant company among the sunlit Alpine peaks in a warm companionship. Registration for Zermatt at the latest 25 May! How do I become a member? Please email your postal address and we’ll send out your personal membership card to your home address.Visit skibum50plus Facebook page and click on the join.

Lauberhornrennen Wengen 2016             Skiing down to Wixi, Wengen

DSC_0397  varskidakning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.