Skidresa till Zermatt

Ski trip to Zermatt 

Säsongen i Schweiziska Alperna går mot sitt slut. Just nu har vi fantastisk vårskidåkning i Wengen bland solbelysta alptoppar. Men säsongen tar inte slut här! Nu finns också möjligheten att boka vårt sommarevent i Zermatt 25 – 30 Juli med sommarskidåkning på 3800 meters höjd på kända Plateau Rosa. Vi bor gemensamt på lyxiga Chalet Ulysse och eventet bjuder förutom på alpin skidåkning även vandring i vacker alpmiljö. Så gillar du skidåkning och/ eller vandring är detta något för dig! Vi har endast 10 platser så först till kvarn gäller. Medlemmar kommer också att få utskick via mail. För dig som är spontan finns också möjligheten att boka Wengen med oss t om den 12/4 finns vi på plats i Wengen. Sen åker vi på mässa, Mountain Planet i Grenoble med våra partners Skitude. Åter i Wengen den 16:e. Säsongen slutar officiellt den 17 april men Mürren har öppet till sista april om vädret och snötillgång tillåter. (begränsade öppentider). Bilder nedanför Plateau Rosa, Dorfstrasse Zermatt

DSC_0159  _DSC2386

Season in the Swiss alps is now going to its end. Right now we have marvelous spring skiing in Wengen among sunny alp peaks. But the season doesn’t end here. Now you have the possibility to join our summer event in Zermatt 25 – 30 July with skiing on the Plateau Rosa (3800 m) and trekking in the beautiful alps. We will stay at the luxurious Chalet Ulysse. 10 seats first come first served. For you who feels spontaneous you can still book Wengen with us, we will be on location to the 12th of April with a break for the Mountain Planet fair in Grenoble with our partners Skitude. Official season ending in Wengen 17h April but Mürren will be opened until the end of the month depending on weather and snow conditions. (limited opening times). Pictures below Matterhorn and Chalet Ulysse.

IMG_3671  ulysse3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: