En viktig del i skidåkningen – important parts of skiing

guests  grindelwald

Guidade våra gäster från Kleine Scheidegg ner till Grund, Grindelwald på eftermiddagen. Sedan tåget upp igen och nedfärd på glittrande snö, ett fantastiskt väder med fantastiskt sällskap. Vi avrundade med kall dryck i solen och konstaterade tillsammans att skidåkning är mycket mer än bara njutningen i själva åket. Det innehåller också allt runtomkring. Luften, den underbara solen (som naturligtvis alltid beställs i förväg) och en magnifik utsikt över alperna. Sist men inte minst, kvalité på boende, mat och service.

During the afternoon skibum50plus brought our guests down from Kleine Scheidegg to Grund, Grindelwald. A lovely skiing ride down from the mountain and then the train up again followed by lovely skiing on glittering snow. A marvelous weather with  fantastic company in the slope. We ended the day with cold drinks in the sun. Sitting there in the sun we all agreed that skiing is more than just the lovely ride. Skiing also contains all around it, such as the air and the wonderful sun (that of course has been ordered in advance) last but not least high quality on accommodation, food and service.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.