Carving skiing

skibum50plus erbjuder nu 2 fria skidlektioner för våra medlemmar vid besök i Wengen med boende på något av de hotel där medlemsrabatt gäller. Utrustning hyr du smidigt hos vår samarbetspartner Central Sport i Wengen om du inte vill ta med dig egen. För nybörjaren startar allt med att lära sig stanna i backen, kontrollera sin fart och därefter att lära sig byta riktning, dvs svänga. Därefter finns mer förfinad teknik som carvingsvängar som ger bra grepp i underlaget och en påskjutande energi då du går ur svängen och förhindrar sladdande sväng. Titta på denna utmärkta instruktionsvideo från Bergfex.

skibum50plus now offers 2 free ski lessons for our members when visiting Wengen on our accommodation with member discount. Ski equipment you easily  rent from our partner Central Sport in Wengen if you don’t bring your own. For the new beginner it all starts with learning how to stop when going downhill and how to change direction and have control of the speed. Then we have the more advanced technics to get a sharp grip in the snow without slide. Here is the carving turn the ultimate technic. Watch this great video from Bergfex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: