skibum50plus erbjuder nu 2 fria skidlektioner för våra medlemmar vid besök i Wengen med boende på något av de hotel där medlemsrabatt gäller. Utrustning hyr du smidigt hos vår samarbetspartner Central Sport i Wengen om du inte vill ta med dig egen. För nybörjaren startar allt med att lära sig stanna i backen, kontrollera sin fart och därefter att lära sig byta riktning, dvs svänga. Därefter finns mer förfinad teknik som carvingsvängar som ger bra grepp i underlaget och en påskjutande energi då du går ur svängen och förhindrar sladdande sväng. Titta på denna utmärkta instruktionsvideo från Bergfex.

skibum50plus now offers 2 free ski lessons for our members when visiting Wengen on our accommodation with member discount. Ski equipment you easily  rent from our partner Central Sport in Wengen if you don’t bring your own. For the new beginner it all starts with learning how to stop when going downhill and how to change direction and have control of the speed. Then we have the more advanced technics to get a sharp grip in the snow without slide. Here is the carving turn the ultimate technic. Watch this great video from Bergfex.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.