rival1  rival2

I går deltog vi i #inlovewithswitzerland på Rival i Stockholm. Ett fantastiskt event fyllt med skidälskande människor. Speciellt trevligt var att åter se alla er medlemmar i skibum50+ Exclusive club som fått plats på eventet. På eventet presenterade vi Sunstar Alpine Hotell, Romantik Hotell Schönegg och medlemsförmåner på Central Sport, allt i underbara Wengen i Jungfrau Region. Vidare presenterade vi chalet Ulysse i Zermatt och vårt kommande sommar event där och möjligheten att boka Ulysse under hela säsongen med medlemsrabatt. Hälsar också alla er nya medlemmar från eventet välkomna in i gänget!

Yesterday we participated in the event #inlovewithswitzerland at the Rival, Stockholm. An amazing event crowded with ski loving people. The possibility to also meet old members from skibum50+ Exclusive Club was a great time for reunion. We presented Sunstar Alpine Hotel in Wengen, Romantik Hotel Schönegg and rental service for members at Central Sport, all in Wengen, Jungfrau Region. We also presented the lovely Chalet Ulysse in Zermatt and our member event up coming summer and the possibility to book the Chalet all season with member discount. We also want to welcome all new members from the event yesterday!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.