#inlovewithswitzerland

rival1  rival2

I går deltog vi i #inlovewithswitzerland på Rival i Stockholm. Ett fantastiskt event fyllt med skidälskande människor. Speciellt trevligt var att åter se alla er medlemmar i skibum50+ Exclusive club som fått plats på eventet. På eventet presenterade vi Sunstar Alpine Hotell, Romantik Hotell Schönegg och medlemsförmåner på Central Sport, allt i underbara Wengen i Jungfrau Region. Vidare presenterade vi chalet Ulysse i Zermatt och vårt kommande sommar event där och möjligheten att boka Ulysse under hela säsongen med medlemsrabatt. Hälsar också alla er nya medlemmar från eventet välkomna in i gänget!

Yesterday we participated in the event #inlovewithswitzerland at the Rival, Stockholm. An amazing event crowded with ski loving people. The possibility to also meet old members from skibum50+ Exclusive Club was a great time for reunion. We presented Sunstar Alpine Hotel in Wengen, Romantik Hotel Schönegg and rental service for members at Central Sport, all in Wengen, Jungfrau Region. We also presented the lovely Chalet Ulysse in Zermatt and our member event up coming summer and the possibility to book the Chalet all season with member discount. We also want to welcome all new members from the event yesterday!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: