DSC_0357  DSC_0360

I dag har det arbetats hårt med att få iväg alla medlemsutskick. Malin har skrivit adresser och fäst medlemskort till medlemmar i Sverige och utomlands. De bör vara i brevlådan under kommande vecka. Vi arbetar samtidigt inför eventet i morgon samt förbereder en kommande intensiv vecka på snö i Idre. Då stundar SLAO utbildning till skidlärare. Vi kommer att skriva om detta detta på bloggen.

To day it has been a intensive day at work with sending all the member cards. Malin has been writing  addresses and attached the member cards. They should be in your mailbox sometime during the following week. We also work with the event to morrow and also with preparing for a week on snow in Idre the upcoming week. Then its time for SLAO studies for ski instructor. We will wright about that on our blog.

DSC_0363

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.