Äntligen på väg/ now on there way

DSC_0357  DSC_0360

I dag har det arbetats hårt med att få iväg alla medlemsutskick. Malin har skrivit adresser och fäst medlemskort till medlemmar i Sverige och utomlands. De bör vara i brevlådan under kommande vecka. Vi arbetar samtidigt inför eventet i morgon samt förbereder en kommande intensiv vecka på snö i Idre. Då stundar SLAO utbildning till skidlärare. Vi kommer att skriva om detta detta på bloggen.

To day it has been a intensive day at work with sending all the member cards. Malin has been writing  addresses and attached the member cards. They should be in your mailbox sometime during the following week. We also work with the event to morrow and also with preparing for a week on snow in Idre the upcoming week. Then its time for SLAO studies for ski instructor. We will wright about that on our blog.

DSC_0363

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: