Pågående arbete/ on going work

image

 

Under helgen har vi gått igenom lite gamla bilder från både Sverige och Schweiz. Arbetet bakom kulisserna är minst lika spännande som förväntningarna på kommande glaciärskidåkning i Zermatt och nationaldagsfirande i Wengen. Nu har vi också beställt den nya studioutrustningen till vår podcast.

Annars är en stor del utav arbetet att kommunicera med dig och andra, svara på inlägg, mail, uppdateringar och planera innehåll på bloggen.
Nu finns vi på: Facebook, WordPress, Raiders, Linkedin, och Twitter.

image

During the weekend we have gone through some old pictures from Switzerland and Sweden. The work behind the scenes is just as exiting as the expectations on our upcoming glacier skiing in Zermatt and the celebration of the Swiss national day in Wengen. Now we also has ordered the studio equipment to our podcast radio.

Besides this a great deal of the work is to maintain communication with you and others, responding on comments, e-mails, updating the blog and plan the content. We are now active on: Facebook, WordPress, Raiders, LinkedIn and Twitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: