Input till vårt manus/ input to our manuscript

image

Nu inleder vi manusarbetet inför vår första podcast som kommer att spelas in på plats i Zermatt den 30/7 samt ett påföljande reportage från den legendariska och klassiska skidorten ”Wengen” och dess firande av den Schweiziska nationaldagen.

 

Vi har naturligtvis redan idéer om vad vi vill förmedla men vore mycket tacksamma för input om vad ni som följer oss på bloggen/ facebook mm vill höra mer om då det tex gäller sommarskidåkning i alperna eller resorten Zermatt och Wengen.

We are now beginning the work with the manuscript for our first podcast radio recording. The pod will be recorded on location in Zermatt on the 30th of July with a following reportage from the legendary and classic ski resort ”Wengen” with their celebration of the Swiss national day.

We have of course a lot of ideas about what we want to present but would be grateful for inputs about what you want to here more about concerning summer skiing in the alps, the resort Zermatt and Wengen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: