image

Nu inleder vi manusarbetet inför vår första podcast som kommer att spelas in på plats i Zermatt den 30/7 samt ett påföljande reportage från den legendariska och klassiska skidorten “Wengen” och dess firande av den Schweiziska nationaldagen.

 

Vi har naturligtvis redan idéer om vad vi vill förmedla men vore mycket tacksamma för input om vad ni som följer oss på bloggen/ facebook mm vill höra mer om då det tex gäller sommarskidåkning i alperna eller resorten Zermatt och Wengen.

We are now beginning the work with the manuscript for our first podcast radio recording. The pod will be recorded on location in Zermatt on the 30th of July with a following reportage from the legendary and classic ski resort “Wengen” with their celebration of the Swiss national day.

We have of course a lot of ideas about what we want to present but would be grateful for inputs about what you want to here more about concerning summer skiing in the alps, the resort Zermatt and Wengen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.