skibum 50plus Exclusive Club

image

Åter i Edsbyn för björnäventyr. Medan gäster sitter i våra björngömslen ges tid åt arbetet med skibum50plus på hotellet, tankar och idéer runt framförallt  vad vi vill erbjuda medlemmar i skibum50plus exclusive club. Vi vill interagera med våra medlemmar/ gäster på flera sätt.

Att finnas tillgängliga på sociala medier men också vara kontaktbara utan att styras av kontorstider. Vi vill som till alla läsare/ följare presentera våra upplevelser i skidbackar, ge tips och råd samt gärna svara på frågor och ta emot feedback. Dessutom vill vi lära oss mer av just dig och din erfarenhet av alpin utförsåkning och resor. Det absolut viktigaste är att vi vill dela upplevelser i ett socialt sammanhang med andra människor med liknande intressen i en begränsad krets av deltagare där alla kan känna sig sedda och deltagande utan att försvinna i mängden.

Vi vill gärna ha dig som medlem och välkomnar medlemmar från hela världen även om Sverige för närvarande är vår bas. Vad vi tillhandahåller är möjligheten att spendera exklusiv tid med oss och andra på utvald ski resort, möjlighet att delta i våra event i och utanför pisten på ett avslappnat sätt. Vi arbetar just nu med ett försäsongs event i Stockholm för er som redan är medlemmar samt nytillkommande medlemmar. Ni hittar oss under grupper eller via länk på vår facebooksida.

image

Returning to Edsbyn, Sweden for new bear adventures. Meanwhile our customers/ guests are spending their time in bear hides deep in to the forest we have some spear time to develop our thoughts about skibum50plus and what we want to bring to our followers/ readers and in particular our members in the skibum50plus Exclusive Club.

We want to interact with our members/ guests in several ways and be reachable also after office hours. Our goal is to blog and present our experiences from the slopes, ski resorts and accommodations to our audience and members.

Further to establish incoming reflections, tips from you based on your experience from alpine skiing and resorts. Most important the possibility to share adventures on location in a social context with other people with similar interests in a limited group of participants.

image

We want you to join us for a membership and welcomes people from all over the world even if our base is in Sweden for the moment. What we can offer you is the possibility to spend exclusive time with us and other members on ski resorts and participating in our events, in and outside the slopes in a relaxing way. We are at this moment also planning for our first kick-off that also will be our first member event in Stockholm during the pre season before the winter starts. You can find us via searching for groups on facebook or link from our ordinary facebook site.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: