Champagne

image

 

15 dagar kvar till vår road trip. Nu har vi också bokat hotell i Frankrike invid de stora Champagnehusen. Det blir en upplevelse för vår återresa. Planen är en guidad tur och inköp av denna nobla dryck. Det blir absolut en fin avrundning på vår sommarskidåkning i Zermatt och det kära återseendet av Wengen.

15 days left to our road trip. We have now booked a hotel in France besides the great Houses of Champagne. This will be a nice turn of our going home trip. The plan is a guided tour and to buy this noble drink. We think this will be a nice end on our summer skiing in Zermatt and the lovely return to Wengen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.