Tankar på ett hotellrum/ Thougts on a hotel room

image

Sitter på anrika Edsbyns hotell i Hälsingland och arbetar med våra recensioner av Wengen och Björkliden samt det index vi arbetat fram. I dag har jag avnjutit en fantastisk lunch på Edsbyns hotell med chokladmousse och grädde till efterrätt samt syltfyllda mördegskakor och gott kaffe.

Genuina svenska smaker av både husmanskost och dessert.
Det är många tankar som far i mitt och våra huvuden just nu. Personligen så är förväntningarna på mitt livs första sommarskidåkning stora även om de kantas av att vissa vill skriva ned denna företeelse som överdrivet varm och fylld av tung blöt snö och gigantiska iskristaller som en gång haft karaktären av en snöstjärna. Nu har också Malin konstaterat att vår senare vistelse i Wengen endast ligger ca 6 h från vindistriktet Champagne så nu lär detta avrunda vår spännande road trip.

Sitting at the ancient Edsbyn hotel in Hälsingland, Sweden, working with our review and index concerning Wengen and Björkliden. To day i have enjoyed a marvelous lunch at Edsbyn hotel with chocolate mousse with cream and nice cookies with jam to my coffee. Genuine Swedish flavors of domestic food and dessert. Its a lot of thoughts going through my and my partners minds right now.

Personally my expectations are indeed high considering this is my first summer skiing ever, even if peoples small talk about overwhelming temperatures, wet snow and gigantic ice crystals with a past history as a nice snow star are rising a round me. To be added to this, Malin have started to point at the fact that our final staying in Wengen is just 6 ours from the wine district Champagne in France. So i suspect this now is included in our road trip.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: