Upcoming Events

image

Stort tack till dig som följer oss på bloggen, Facebook, Instagram, och linkedin! Kommande event i nära framtid: Våran första Facebooktävling, road trip till Zermatt, Lauterbrunnen och Wengen med sommarskidåkning, vandring och Schweiz nationaldagsfirande. Dessutom en längre presentation av 2016 års ski resort och möjligheten för medlemmar i skibum50plus Exclusive Club att delta med oss på plats.

Many thanks to you who follow us on the blog, Facebook, Instagram and LinkedIn! Upcoming events in near future: Our first competition on Facebook, road trip to Zermatt, Lauterbrunnen and Wengen with summer ski, trekking and Swiss national day.

Also a longer presentation of 2016th ski resort and the possibility for members in skibum50plus Exclusive Club to join us on location.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: