image

Tillbaka till vardagen med all skidutrustning undanlagd men inte allt för länge är vår förhoppning. De planer vi har pekar definitivt åt ett annat håll. Med vår senaste vistelse i Björkliden i backspegeln försöker vi leva av den energi det gav oss. Vi ser också tillbaka på vår underbara erfarenheter från Wengen i år.

Nu vill vi också berätta mer om vår egen Svenska världscupsort Åre och kommer i nära tid att presentera en intervju med ett riktigt Åre fan och hängiven skidåkare. Vi kommer också att ge er vår recension av den Schweiziska orten Wengen och vårt besök där.

Back to the every day life with all skiing gear stored away. Not for long we hope and a lot of our plans going the other direction. With the Swedish skiing resort Björkliden in the mirror, we try to live out of that great energy also locking back at our lovely experience from the great skiing area in Wengen this year.

Now we want to talk more about our Swedish World Cup resort Åre and will soon release a interview with a skier and real fan of this famous resort in Sweden. We will also release a review of our staying in Wengen Switzerland! Exclusive on our blog only.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.