Mer snö/ more snow

image

Tillbaka till vardagen med all skidutrustning undanlagd men inte allt för länge är vår förhoppning. De planer vi har pekar definitivt åt ett annat håll. Med vår senaste vistelse i Björkliden i backspegeln försöker vi leva av den energi det gav oss. Vi ser också tillbaka på vår underbara erfarenheter från Wengen i år.

Nu vill vi också berätta mer om vår egen Svenska världscupsort Åre och kommer i nära tid att presentera en intervju med ett riktigt Åre fan och hängiven skidåkare. Vi kommer också att ge er vår recension av den Schweiziska orten Wengen och vårt besök där.

Back to the every day life with all skiing gear stored away. Not for long we hope and a lot of our plans going the other direction. With the Swedish skiing resort Björkliden in the mirror, we try to live out of that great energy also locking back at our lovely experience from the great skiing area in Wengen this year.

Now we want to talk more about our Swedish World Cup resort Åre and will soon release a interview with a skier and real fan of this famous resort in Sweden. We will also release a review of our staying in Wengen Switzerland! Exclusive on our blog only.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: