Resor/ Travels

  

Vi har fått flera förfrågningar om vi kommer att arrangera resor och om möjligheten att exklusivt vistas med oss som grupp/ medlem på något av våra resmål i framtiden. Vi diskuterar nu detta och är nyfikna på om det finns fler intresserade bland följare/ läsare? Lika gärna om det finns ett intresse eller sänd oss ett mail.

  

We have received questions about organizing ski travels and make it possible to join us on a resort and/ or become exclusive member of our events. Now we are  discussing this matter and want to seek out the interest among other followers and readers? Pleas like if you agree, or send us a mail. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: