Dags för packning/ time to pack

Dags att packa all utrustning! Vi väljer att att använda vårt nya Dakina fodral med rullhjul vilket visade sig ha stora fördelar vid snabba tågbyten i Schweiz eller på stora flygplatser. Vi använder även fodralet i bilen då det är lätt att förankra i en stor bil om man som vi saknar box eller takräcke. Nu är vi laddade och hungrar efter mer snö och skidåkning! Nattåget till Björkliden nästa

Time to pack all of our gear! We choose our Dakina ski bag with wheels which turned out to be a great choise during our trip to Switzerland, with train changings and big airports. We also use it in the car, because it’s easy to implement in the car if you have a SUV for example and don’t have a box on your car roof. Now we feel hungry for more snow and skiing. Next stop is the night train to Björkliden!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: