Björkliden dag 1/ Björkliden day 1

  

I dag anlände vi något försenad efter en traditionsenlig resa med natt-tåget från Stockholm till Narvik. Traditionsenlig, ja detta sägs med ett brett leende på läpparna och tankarna på skrikande småbarn, arga föräldrar som kupégrannar eller hur man får bana sig fram till resturangvagnen över sovande hundar!

Men det är kul och gör en del av resan precis som  de spännande människor du kan möta under minglet i resturangvagnen eller på din mödosamma väg genom alla vagnar med förhoppningen att du går åt rätt håll. Första åken är avklarade under brinnande sol och pisterna är fantastiska och lättåkta.

We arrived to day a bit late after a traditional journey with the night train from Stockholm to Narvik. Traditional we would like to say with a great smile on our lips! Our thoughts goes to the crying babies and the angry parents next door or how you got to zic zac between sleeping dogs on your way to the restaurant wagon.

But it’s all fun and a part of the journey such as all the exciting meetings with people in the restaurant wagon or on your way getting there, hoping you are moving in the right direction.The first skiing day is done with great performance in Sunny, lovely slopes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: