EXTREM SKIS

EXTREM SKIS

extrem skis

Åre skidfabrik

Nytt samarbete med Åre Skidfabrik och deras varumärke Extrem Skis, handgjorda skidor från hjärtat av Jämtland. Här på bilden ovan vad som ligger bakom hur en skida med åkglädje skapas och produceras, nämligen hantverkskunniga och innovativa personligheter som har kärleken till bergen som gemensam nämnare. Vi ser fram emot detta samarbete med glädje och spänning, att få förmånen att denna vinter komma på snö med ett prisbelönat och för oss helt nytt material. Nu kan ett par bli ditt!! Redan till Jul.

Tävla och vinn ett par skidor från Extrem!

Besök Extrem Skis hemsida

New cooperation

New cooperation with Åre Ski factory and their brand Extrem Skis, handmade skis from the heart of Jämtland, ÅRE in Sweden. Here in the picture above, what´s behind how skis are created and produced, namely craftsmanship and innovative personalities who loves the mountains as a common denominator. We are looking forward to this cooperation with joy and excitement, to get the advantage of coming on snow this winter with an award-winning and brand new material for us. Now, a couple can be yours !! Already for Christmas.

ENTER THE INSTAGRAM CONTEST NOW

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: