Be Wise When Digitalize

Digitala trender & Ledarskap

(English below)

föreläsningar

Fredag och många ser fram emot fredagsmyset eller den avrundande kalla after work-ölen på någon av stadens heta barer.

Själva inledde vi fredagen med att gå igenom vårt föreläsningsmaterial inför dagens föreläsning där vi var inbjudna av Rotaryklubben i Bollnäs att prata digitala trender och ledarskap, en förkortad version av vår föreläsning Be Wise When digitalize.

Vi bjöds på en fantastisk lunch i konferenslokalen på Scandic Hotell och diskuterade bl a föreningars utveckling, medlemsantal och rekrytering vilket var intressant med tanke på vårt arbete med skibum50plus och Skiers Access.

Föreläsningen blev uppskattad och flera dröjde sig kvar för att prata digital utveckling och vår tro på framtidens kommande trender. Under föreläsningen berättar vi lite om oss själva med min bakgrund inom turistutveckling och Malin med sina dryga 20 år inom IT-industrin där vi nu under gemensamt flagg bl a arbetar med SKITUDE IT applikationer för destinationer och skidanläggningar på sidan om eller parallellt med skidresor till Schweiz och vår kärlek till alpin skidåkning.

Bulle i ugnen – Filip sätts under press i kommande podd?

Nu både mätta och fyllda med ny energi av givande diskussioner. Vi laddar upp för inspelning av podden. Vad skall det handla om? Malin pratar i bakgrunden om att jag hellre har en bulle i ugnen än gör 2 km på spåret, känns som om hon syftar på min träning som kommit i skugga av allt annat arbete, eller menar hon att jag medvetet smitit undan? Eller?? Lyssna på Skiers Podcast i morgon lördag så får ni veta mer.

skitude

Digital trends & Leadership

It is Friday and many in Sweden look forward to the mandatory ”fredagsmys”- Friday cosy (taco dinner and sweets in front of the TV with the whole family gathered) or the nice cold beer after work at one of the city’s hot bars. We started the Friday by reviewing our lecture material for today’s lecture, where we were inviter by the Rotary Club in Bollnäs, to speak digital trends and leadership, a shortened version of our lecture Be Wise When Digitalize.

We had a fantastic lunch at Scandic Hotel’s conference room, discussing, among other things, associations’ development, membership and recruitment, which was interesting considering our work with skibum50plus and Skiers Access. The lecture was appreciated and several stayed behind to speak digital development and our belief in future trends.

During the lecture, we are telling a little about ourselves with my background in tourism development and Malin, for 20 years in the IT industry, where we now work under a common flag with SKITUDE IT applications for destinations and ski resorts on the side or parallel to ski trips to Switzerland. Now both are content and filled with new energy of rewarding discussions. We now upload ourselves for our recording of the pod in Swedish.

What should it be about? Malin speaks in the background that I prefer to have a bun in the oven than do 2 km on the track, feels like she is aiming for my workout that has come in the shadow of all other work, or does she mean that I deliberately try to get away from it? On Wednesday next week we will make a version of this pod, in English!

forelasning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: