Skiers Access

& skibum50plus

den personliga alpresan

Just nu! 22 grader varmt i Edsbyn (längtar efter snön), gömmer mig på kontoret efter en natts arbete med att hitta ny jingel/intro till Skiers Podcast. Känns som att pressen ligger på, verkligen. Förbereder medlemsbrev och kampanjer och både jag och Malin känner oss nöjda med de medlemsförmåner vi lyckats ta fram och nu skall allt ut i social media och hem till folks brevlådor och inkorgar. Fler medlemmar söker sig till oss och vi noterar med glädje att Skiers Access lockar de lite yngre skidåkarna och att veteranerna trivs i skibum50plus som fiskar i vattnet, personligt, tryggt och med en fin gemenskap. Mycket som skall göras nu, innan de försa skären tas. Let´s Do IT

Right now! 22 degrees plus celsius in Sweden, Edsbyn, hiding in the office after a night’s work to find new jingel / intro to Skiers Podcast. Feels like the press is on, really. Preparing member letters and campaigns and both me and Malin are feeling happy with the member benefits that we have managed to get through and now everything goes into social media and home to people’s mailboxes and inboxes. More members are joining us and we are pleased to note that Skiers Access attracts some younger skiers and that the veterans enjoy skibum50plus , personally, safely and with a nice community. Much to be done now before  taking the first turns in the slopes . Let’s Do IT!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: