Skidresor till Zermatt

 

 

 

Skidresor till Zermatt

 

skidresor till Zermatt.

Sommarvärmen är tryckande över Sverige i skrivande stund och ganska skönt att dra sig till minnes vår vistelse i Zermatt i vintras. Zermatt är speciellt på många sett, inte minst då det är något av en metropol inklämd bland de vackra bergen där Matterhorn naturligtvis ståtar som symbol över den till synes stora alpbyn som en gång i tiden var just en liten by som utvecklades till en skidort för turism. Här njöt vi av upplevelsen av det mottagande vi fick på 5 stjärniga Grand Hotel Zermatterhof, klassiskt lyxigt men också modernt med en hemkänsla kombinerat av vältalig, korrekt personal med en servicegrad lika fantastisk som hotellet är i all sin skönhet.

Detta är ett hotell bland flera vi vill rekommendera i Zermatt och kan också bokas som paket genom stc i bokningsformuläret här på sidan.

Boka skidresa

   

 

The summer heat is pressing across Sweden at the time of writing this and its quite nice to recall our stay in Zermatt during the last winter. Zermatt is special in many ways, especially since it is something of a metropolis between the beautiful mountains where Matterhorn obviously boasts a symbol of the seemingly big alp village, which once was a small village, which was developed into a ski resort for tourism over time . Here we enjoyed the experience of the 5-star Grand Hotel Zermatterhof, classically luxurious but also modern with a home feeling combined with eloquent, accurate staff with a level of service as wonderful as the hotel in all its  beauty.

This is a hotel among several we would like to recommend in Zermatt and can also be booked as a package by stc in the booking form on this page.

ski holiday booking

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: