Skiers Access Alpine Club

Skiers Access

Wengen and Lauberhorn start bar

Ny, förändrad website, nya medlemsförmåner och en ny klubb/ (avdelning) för de lite yngre skidåkarna runt 35-49 Skiers Access Alpine Club, ett komplement till oss mogna skidåkare i skibum50plus Exclusive Club, och kopplad till oss med gemensamma förmåner på paketresor till de flesta skidorter i Schweiz mm, specialförsäkring för resa, off-pistskidåkning, heliski och glaciärskidåkning mm, personlig service, pistvisning på plats i orten Wengen, möjlighet att delta i tävlingar, heliski, toppturer med lokala guider och puderåkning, medlemsförmån på skidhyra i hela alperna mm, en Access till mervärden med andra ord, stay tuned!!

 

New, and changed website, with new member benefits and a new club / a department for the little younger skiers around the 35-49. Skiers Access Alpine Club, a complement to our mature skiers at the skibum50plus Exclusive Club, and linked to us with common benefits on ski package tours to most ski resorts in Switzerland, special insurance for travel, off-piste skiing, heliski and glacier skiing, etc., personal service, on-site slope guiding in the ski resort Wengen, Jungfrau Region opportunity to participate in competitions, heliski, top tours with local guides and powder skiing, membership benefit of ski rentals throughout the whole Alps, etc. An access to added value Stay TUNED !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: