Soulskis

Mountains for your Soul!

Todays skiing from Wengen

soulskis

 

skibum50plus ställde undan sina SOUL skis för en stunds arbetsmöte i solen med utsikt mot Grindelwald och vackra Wetterhorn. Nu laddar vi för besök i Verbier, Zermatt, Crans Montana efter att tidigare besökt Engelberg. Som medlem i skibum50plus får du nu tillgång till de mest förmånliga priserna på marknaden på 14 skidorter i Schweiz genom vår nya partner, och i Wengen finns vi för att möta dig personligen, här erbjuder vi bl a Panorama skiing.

skibum50plus took off their SOUL skis for a session of work in the sun with a view of Grindelwald and the beautiful Wetterhorn. Now we are going to visit Verbier, Zermatt, Crans Montana after visiting Engelberg. As a member of skibum50plus, you will now have access to the most favorable prices on the market at 14 ski resorts in Switzerland through our new partner. In Wengen we will meet you personally, here we will offer Panorama Skiing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: