Orsa Grönklitt släpper ny App

Orsa Grönklitt

Långt från Wengen och Schweiz ligger vackra Orsa Grönklitt känt för såväl sin välutbyggda anläggning för längdskidåkning som alpin skidåkning har nu haft officiellt släpp av sin egen app för besökande skidåkare i alla kategorier. Bra funktioner i appen är att du lätt och smidigt kan boka boende, skidpass, få överblick över området samt delta i tävlingar via appen där du också kan tracka din egen skidåkning, vare sig du tar en runda i skidspåren, åker utför, eller tar en joggingtur för att stilla benen efter dagens skidåkning.

Special

Appen är genererad av SKITUDE partner till Top Branch Sweden där vår privata skidklubb skibum50plus är en annan del i att skapa en roligare njutning i mötet med snön, skidåkning och gemenskap. I Orsa-appen har vi lagt ned både tid och själ för att tillgodose skidanläggningen och dess besökare i största möjliga mån tillsammans med vår partner.

Nytt i Orsa Grönklitts App

är möjligheten för dig som tränar längdåkning att i det närmaste realtid se hur skidspåren prepareras och dessutom se när de olika skidspåren preparerades sist.

 

Skibum50plus Exclusive Club

Vi vill verkligen rekommendera alla medlemmar i skibum50plus att kika närmare på denna pärla i vackra Dalarna oavsett om du är utförsåkarfantast eller inbiten Vasaloppsåkare i behov av högkvalitativa träningsförhållanden. Nära skidåkning för dig i Mälardalsregionen så lägg upp laggen på taket, ta sikte på Orsa och ladda ned appen.

Ladda ned Orsa grönklitts App

Besök Orsa Grönklitts hemsida

 

Long distans from Wengen, Switzerland In the beautiful Orsa Grönklitt, Sweden known for its well-developed cross-country skiing and alpine skiing, they has now officially released their own app for visiting skiers of all categories. Good features of the app are that you can easily book accommodation, ski passes, get an

overview of the area and participate in competitions through the app, where you also can track your skiing, whether you take a ride in the ski slopes, go out for some cross-country or take a jogging trip to adjust the legs after today’s skiing and much more.

The app is generated by SKITUDE partner to Top Branch Sweden where our private ski club skibum50plus is another part of creating a more enjoyable enjoyment in the encounter with snow, skiing and social community. In the Orsa app, we have spent both time and effort to meet the ski resort and its visitors as much as possible together with our partner.

New in Orsa Grönklitt’s App is the opportunity for those who practice cross-country skiing to see how the ski tracks are groomed in almost realtime and also see when the different ski trails were last prepared.

Skibum50plus Exclusive Club

We really want to recommend all members of skibum50plus to look closer at this resort in beautiful Dalarna, whether you are an alpine skier or an experienced Vasalopp skier in need of high-quality training conditions. Get there and download the app.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.