Norrøna Täby Centrum

Norrøna Eventet Täby Centrum

I veckan tog vi emot medlemmar och besökare i Täby Centrum för vårt gemensamma event med Norrøna Consept Store. Det bjöds på Schweizisk ost och choklad samt 20% på hela Norrønas sortiment, vilket var uppskattat. Vi fick chansen att tala med medlemmar som redan bokat Wengen eller annan ort med medlemsförmån. Andreas från Norrøna berättade om hur man klär sig vintertid och olika materials funktionalitet under olika aktiviteter och klimat.

This week we received members and visitors to Täby Center, Stockholm for our joint event with Norrøna Consept Store. It was offered Swiss cheese and chocolate and 20% on the Norröna collection, which were appreciated. We were given the chance to talk with members who have already booked Wengen or other resorts with membership benefits.

Andreas from Norrøna lectured about how to dress in wintertime and how different materials behaviour in different activities and Climates.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.