skibum50plus får ny hemmabacke i Edsbyn

Edsbyn blir skibum50plus nya hemmabacke

edsbybacken

Då har vi lämnat Djursholm i vackra Danderyd för det vackra Hälsingland och större närhet till lite större skidbackar i bl a Edsbyn, Järvsö och naturligtvis skidorterna i Dalarna. Vi hoppas på att vårt nya boende med sjöutsikt, braskamin och utsikt över berg och skogar skall tillföra inspiration under försäsongen innan vi i slutet av December lämnar Sverige för vår 3:e säsong i Wengen, Schweiz.

Här i Hälsingland är vi också som associerade medlemmar i SLAO närmare flera av de norrländska skidorterna i vårt andra projekt som inbegriper IT och business development för skidorter i Skandinavien och Schweiz.

Vi lämnar Sollentuna-backen – ny hemmabacke alltså –  Edsbybacken

Filip som även arbetar med vilda brunbjörnar i Sveriges södra kärnområde för björnstammen, kommer delvis att arbeta med detta under sommartid, och nu få närhet till gömslen och arrenderade marker.

För er medlemmar i skibum50plus Exclsuive Club innebär det bl a att vi i år satsar på ett försäsongsevent i Järvsö (Sveriges Närmaste Alp) utöver våra andra medlemsevent. Mer information om detta och årets event i Sverige och i Wengen, Schweiz kommer inom kort i medlemsbrev samt publiceras på vår slutna Facebook-sida, samt vanliga Facebook.

Malin vid skylten till Gårdtjärnsberget och Edsbybacken.

Nu väntar vi alla på den underbara snön, och årets första svängar på det vita guldet. Vi besökte i en paus av flyttande, Edsbybacken för att inhämta inspiration och kraft inför en intensiv arbetsvecka med start på måndag.

 

Malin på väg mot Edsbybacken.

Then we have left Djursholm and the beautiful Danderyd for the beautiful Hälsingland and closer proximity to some  of the bigger ski slopes in Edsbyn, Järvsö and, of course, the ski resorts in Dalarna. We hope that our new accommodation with views over lakes, a burning stove and views of mountains and forests will provide inspiration during the pre season before we leave Sweden for our 3rd season in Wengen, Switzerland.

Here in Hälsingland, we are also  as an associate member of SLAO closer to several of the northern ski resorts in our other project, which includes IT and business development for ski resorts in Scandinavia and Switzerland.

We leave the Sollentuna ski resort – new home facility – Edsbybacken ski resort.

Filip, who also works with wild brown bears in Sweden’s southern habitation area of ​​the brown bear, will partly work with this during summer time, and now gets closer to the hides and leased grounds.

For our members of skibum50plus Exclusive Club, this means that we will focus on a pre season event in Järvsö (Sweden’s Nearest Alp) in addition to our other member events. More information about this and this year’s event in Sweden and in Wengen, Switzerland will be published shortly in the member letter and published on our closed Facebook page, as well as regular Facebook.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.