Hotel Regina Wengen

Hotell Regina Wengen

skibum50plus Besöker på hotell Regina i Wengen

hotel-regina-winter

Efter gårdagens skidåkning och en fantastisk grönsakswok beslutade vi att göra ett besök på anrika Hotell Regina. Vi har redan haft medlemmar boende där och ville gärna visa upp hotellet för en medlem som hade annat boende. Vad passar då bättre än ett glas Champagne i baren. Redan då vi anlände tog värden Guido Meyer emot oss och vi fick en snabb rundvandring i köket. Där kan du sitta och äta i anslutning till köket med möjlighet att också kliva in i köket.

skibum50plusboende

Här vår medlem Anette med köksmästaren Mickael Cochet och en utav hotellägaren, Guido Meyer.

skiclubmember

På hotell Regina har du som medlem i skibum50plus Exclusive Club 10% på boendet, en fantastisk service och en miljö där man bevarat en ståtlig och lyxig charm, hotellet har ski in och ligger nära tåg och lift upp på berget.

champagne

Vi avrundade med ett glas Champagne i den underbart vackra baren belägen i en sober miljö. Där träffade vi också hotellets andra ägare, Ariane Meyer vars föräldrar tidigare drev hotellet. Här har kända personligheter bott genom åren, såsom Margaret Thatcher för att nämna någon.

20170227_131149_resized

Här en utav våra medlemmar på berget en solig dag i Wengen.

After yesterday’s skiing and a great vegetable wok we decided to make a visit at the historic Hotel Regina. We have already had members staying there and wanted to show off the hotel for a member who had other accommodation. What is better than a glass of Champagne in the bar? When we arrived one of the owners, Guido Meyer took us and for a  quick tour through the kitchen. There you can sit and eat in a special dining room next to the kitchen with view over the fine art of co0king.

Here our member Anette by Chef Mickael Cochet and one of the hotel owner, Guido Meyer.

At Hotel Regina, you as a member of skibum50plus Exclusive Club have 10% on accommodation, great service and an environment that retains a stately and luxurious charm, the hotel has ski in and are located close to the train and the lift up the mountain.

We rounded off with a glass of Champagne in the wonderfully beautiful bar situated in a sober environment. There we also met the hotel’s other owners, Ariane Meyer whos parents run the hotel in the past. Here famous personalities lived through the years, such as Margaret Thatcher, to name some. Here, one of our members on the mountain on a sunny day in Wengen.

HOTEL REGINA
Vår podd om bl a besöket på Regina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: