SKITUDE IN WENGEN Jungfrau

Skitude i Wengen Jungfrau-Region

Vill du föra statistik över din skidåkning på de skidorter du besöker?

skitude   dsc_0074

Då är det skitude appen du bör ladda ned till din mobiltelefon.

Skitude är appen vi själva använder och under de härliga skiddagar vi haft i Wengen trackade vi själva vår åkning från Eiger Gletscher ned till Grindelwald Grund.

Tracka din skidåkning, ta bilder via appen, kolla vädret, delta i globala tävlingar via appen mm. I mer än 10 länder finns de skidorter som har en egen Skitude app men som skidåkare kan du gratis ladda ned Skitude och använda vissa funktioner på fler än 2500 ski resorts över hela världen. Skidorter med egen Skitude app erbjuder också fri nedladdning av sin app. Fråga din skidort om de har sin egen Skitude app.

DOWNLOAD SKITUDE

Skitude is the app we use ourselves and during the glorious ski days we had in Wengen  we tracked ourselves and our ride from the Eiger Gletscher down to Grindelwald Grund.

Track your skiing, take photos through the app, check the weather, participate in global competitions through the app. In more than 10 countries are the resorts that have their own Skitude app but skiers can download the FREE Skitude app and use certain features on more than 2,500 ski resorts around the world. Ski resorts with their own Skitude app is also free for downloading by their visitors. Ask your resort if they have their own Skitude available.

IMG_1517

Fully developed ski resorts with their own Skitude app can also provide advanced 3-D mapps-tables in their tourist information with multi touch screen, showing users ski tracks of the day, all slopes ,facilities and much more. 3-D mapps that also can be used by the skiers through their mobil phone or Ipad etc.

 

snowboarding   skidresor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: