Skidresor till Alperna

Skidresor till Alperna

skidresor till alperna med personlig service och gemenskap.

 

skidresor till Alperna

Skidresor till alperna och Schweiz med boende till medlemspris är vad skibum50plus Exclusive Club erbjuder sina medlemmar. Vi finns på plats i Wengen för det personliga mötet, och i Sverige på de försäsongs-event vi ordnar i  bl a Stockholm och Göteborg. Fler än 30 medlemmar i din stad ?, då ordnar vi ett event på plats och berättar mer. Medlemsavgift från 500 SEK.

temporada_2016_055

I dagsläget erbjuder vi förutom boenden Wengen, boende på exklusiva 5 -stjärniga Chalet Ulysse i Zermatt 15% medlemsförmån. I populära Bad Gastein svenskägda Jaktman skilodge 15%.
Chalet Ulysse Zermatt
Skilodge Jaktman Bad Gastein
ulysse3  skilogejaktman

Wengen home of the Lauberhornrennen

Fantastiska Wengen med tillgång till Grindelwald och Mürren i ett utav Schweiz största skidsystem, det mest internationellt kända skidområdet. Här finns vi på plats och möter dig personligen på plats. Här samarbetar vi med flera hotell.

seger  wengensun
Boka skidresa/Book ski trip
Bli medlem/Become a member

Ski the Alps and Switzerland, with accommodations for special price is what skibum50plus Exclusive Club offers its members. We’re here in Wengen for the personal meeting, and in Sweden with pre-season event we that we organize in eg Stockholm and Gothenburg. More than 30 members in your town? When we organize an event on site and tell you more. Membership fee of  500 SEK.

In the current situation, we offer in addition to accommodation Wengen accommodation at the exclusive 5 star Chalet Ulysse in Zermatt 15% member benefit. In the popular Bad Gastein Swedish-owned Jaktman ski lodges 15%.

Great Wengen with access to Grindelwald and Mürren in one out of Switzerland’s largest ski systems, and the most internationally renowned ski area. Here we are in place and meet you in person on the spot. Here we cooperate with several hotels.

eigergletcher1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.