dsc_0206

I dag startade vi upp vår podcast för 2:a säsongen i rad och kommer varje vecka på lördagar att komma ut med ett nytt avsnitt. Nytt för i år är att vi kommer att intervjua medlemmar på plats i Wengen, kombinera podden med korta livesändningar på Facebook. Vi hoppas också kunna bevaka spännande skid event lokalt i Wengen. Så håll tillgodo med första avsnittet som startar med vår livesändning som också kan ses på Facebook och fortsätter inifrån vårt chalet.

Today we started our podcast for the second consecutive season and every week on Saturdays it will come out with a new section. New this year is that we will be interviewing members in place in Wengen, combine pod with short live broadcasts on Facebook. We also hope to monitor exciting ski event locally in Wengen. So keep credited with the first section, starting with our live broadcast which can also be seen on Facebook and continues inside our chalet. This episode is in Swedish but we will come out with some episodes in English during the ski season.

Skiers Podcast

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.