Skiers Podcast

dsc_0206

I dag startade vi upp vår podcast för 2:a säsongen i rad och kommer varje vecka på lördagar att komma ut med ett nytt avsnitt. Nytt för i år är att vi kommer att intervjua medlemmar på plats i Wengen, kombinera podden med korta livesändningar på Facebook. Vi hoppas också kunna bevaka spännande skid event lokalt i Wengen. Så håll tillgodo med första avsnittet som startar med vår livesändning som också kan ses på Facebook och fortsätter inifrån vårt chalet.

Today we started our podcast for the second consecutive season and every week on Saturdays it will come out with a new section. New this year is that we will be interviewing members in place in Wengen, combine pod with short live broadcasts on Facebook. We also hope to monitor exciting ski event locally in Wengen. So keep credited with the first section, starting with our live broadcast which can also be seen on Facebook and continues inside our chalet. This episode is in Swedish but we will come out with some episodes in English during the ski season.

Skiers Podcast

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: