skidförsäkring – Ski and travel insurance

global-voyager_2016 Heliski - Rosenegg - 4.2015.15

I samarbete med World Wide Insure och Global Voyager presenterar vi inom den närmsta veckan en mycket täckande skidförsäkring reseförsäkring  som täcker Sport activities som glaciärskidåkning, heliski, off-pist, rescue, sjukvård, utebliven skiddag, stöld av privat skidutrustning, hyrutrustning, reseförseningar mm.

Försäkringen kan tecknas av medlemmar med förmån på en redan komfortabel prisnivå. Många är de som tex reser till alperna och förutsätter att det mesta ingår via hemförsäkring och annat men det är verkligen ett misstag som bl a kan visa sig den dag en faktura på en helikopterinsats på berget dimper ned i brevlådan.

Vi kommer att lägga upp två klickbara länkar där förmånen är automatiskt inlagd så ni inte behöver lägga in koder för att utnyttja förmånserbjudandet på 10%. Det blir en länk för er som bor inom EU och en för medlemmar som bor utanför EU. Länkarna kommer att ligga på den (låsta medlemssidan) ”Members Area”. Mer information om kommer.

scot

In cooperation with the World Wide Insure and Global Voyager, we present in the next few weeks a very comprehensive ski insurance travel insurance covering sports activities as glacier skiing, heliskiing, off-piste, rescue, medical care, lost ski day, theft of private ski equipment, rental equipment, travel delays and moore.

The insurance can be signed by members of the benefit of an already comfortable price level. Many are those such as traveling to the Alps, and requires the most part through insurance and other things but it really is a mistake which among other things can prove the date of an invoice for a helicopter bet on Mount arrive one down in the mailbox.

We will post two clickable links which the privilege is automatically added so you do not need to enter codes to avail the benefit offer of 10% discount. There will be a link for you who live in the EU and one for members living outside the EU. The links will be on the (locked up side) ”Members Area”. More information will come.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: