Skidresa i vinter

mountainview

Dags att boka skidresa i vinter. Vi har erbjudanden i Bad Gastein, Zermatt och naturligtvis i Wengen, Jungfrau där vi också( finns på) plats hela säsongen. Se också vårt sommar-event! Sommarskidåkning och vandring  i Zermatt med möjlighet till after ski med stil i Epernay ”Champagne” för den som vill uppleva mer av Europa. Ta dig tid, surfa runt lite på sidan och besök också vår Facebooksida.

eigergletcher1

Time to book a ski trip this winter. We have deals in Bad Gastein, Zermatt and of course in Wengen, Jungfrau there we are on location throughout the season. See also our summer event! Summer skiing and hiking in Zermatt with the possibility of après ski with style in Epernay ”Champagne” for those who want to experience more of Europe. Take your time, browse around a bit on the side and also visit our Facebook page.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: