Skitude enhance the skiers skiing experience

topnew

I morgon befinner sig skibum50plus på SLAO-dagarna. Detta i egenskap av representant för Top Branch Sweden (associerad medlem i SLAO) och vår samarbetspartner från Barcelona, Skitude. Skitude är baserat i Katalonien men med ett världsomspännande arbete och nätverk för att förstärka skidåkares skidupplevelse på skidorter runt om i världen samt att ge skidorterna utökade möjligheter att kommunicera och informera sina gäster.

Skitude är ett renodlat IT-ski företag med lösningar för skidortens IT-plattformar där bl a interaktiva 3D-kartor, appar och 3D-bord på Turisminformationskontor, hotell lobys, och skidanläggningar är en del av produktporföljen.

För er alpina skidfantaster finns Skitudes appar nedladdningsbara till smartphones, Iphones, Ipads och plattor. Nu kan du slippa svårtydda pistkartor och skidorten kan enkelt och snabbt kommunicera erbjudanden, event mm direkt till dig i pisten, på hotellrummet eller vart du än befinner dig.

I dag finns Skitude på ski resorts bl a i Alperna, Sydamerika och Spanien och Top Branch Sweden arbetar mot den Skandinaviska och Schweiziska marknaden.

scot

Tomorrow the skibum50plus participates in the SLAO-days (Swedish ski resorts organization . This as a representative for Top Branch Sweden (associate member of SLAO) and our partners from Barcelona, Skitude. Skitude is based in Catalonia, but with a worldwide working field and networking to enhance the skiers skiing experience at ski resorts around the world and to give the ski resorts increased opportunities to communicate and inform their guests.

Skitude is a purely IT-ski company with solutions for the resort IT platforms among others interactive 3D maps, apps and 3D tables on Tourism Information offices, hotels lobys, and ski resorts are part of the product portfolio.

For those of you alpine ski buffs Skitudes apps can be downloaded to smartphones, Iphones, Ipads etc. You can now avoid obscure piste maps and ski resort can easily and quickly communicate discounts, events, etc to you directly on the piste, in the hotel room or wherever you are.

Today Skitude is avalible at ski resorts in the Alps, South America and Spain and Top Branch Sweden working against the Scandinavian and Swiss markets.

IMG_1517
Länkar/ Links
For ski resort representatives
Skitude for alpine skiers
Top Branch Sweden medlem i SLAO

skitudelogg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: