Alpexpo in Grenoble with Skitude

Mountain planet branschmässan för skidindustri och ski resorts i franska Grenoble gick av stapeln förra veckan. Vi var där som partner till skitude med arbetsfält Skandinavien och Schweiz. Nu kan du glömma besvärliga pistkartor och missade event och erbjudanden då du som skidåkare besöker en ski resort. Som representant för en ski resort, turismbyrå etc kan du nu ge dina gäster tydlig information på 3 D kartor samt via konsument-app kommunicera event, erbjudanden mm direkt till dina besökare. Allt skräddarsytt efter behov och önskemål. Vi finns också på kommande SLAO Branschmässa 19 – 20 Maj som utställare och associerad medlem i SLAO.

 

_DSC0170  _DSC0175

Mountain planet trade fair for the ski industry and ski resorts in the French Grenoble was held last week. We were there as a partner to skitude the working field Scandinavia and Switzerland. Now you can forget the difficult piste maps and missed events and deals when you as skiers visit a ski resort. As a representative of a ski resort , tourism agency , etc. , you can now give your guests clear information on 3 D maps and through consumer app to communicate events , offers and more directly to your visitors. All tailored to the needs and wishes. We will also attend the SLAO fair as exhibitioner and partner member, the 19-20th of May in Sweden.

skitudelogg    DSC_0014

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.