#wengen New crew jackets for our trip

Nu har #skibum50plus jackor med tryck anlänt från tryckeriet. Vi har också börjat förbereda avresan till Wengen och hittade en perfekt trunk på #alpingaraget. Nu är också lägenheten uthyrd och vi längtar till Schweiz förstås, känner oss taggade.
chest  racetiger

skibum50plusjackets

Now the new jackets have arrived from the print shop. We have also starting to prepare our trip to Wengen and found a great bag visiting the shop Alpin garaget. Now everything is ready with the renting out of our apartment in Sweden. We just can’t wait to get to Switzerland, we feel exited.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.