Ski event Operakällaren

Vårt event på Operakällaren i går blev fantastiskt trevligt och lyckat. Stort tack till er medlemmar som deltog! Speciellt tack till Andreas på Mountain Guide Travel, Åka skidor Magazine, Switzerland tourism and Wengen Tourism och personalen på Operakällaren.Wengen är bokningsbart på sidan och under dagen kommer info om Heliski Riksgränsen att läggas ut.

Our event on the Operakällaren yesterday was a success. Great thanks to all participating members! Special thanks to Andreas on Mountain Guide Travel, Åka skidor Magazine, Switzerland Tourism, Wengen Tourism and the staff from the Operakällaren. You can book Wengen on our site and information about Heliski Riksgränsen will be put out during the day.

20151104_172617  20151104_192507  20151104_192521

20151104_204019

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.