Skibum50+ Exclusive Club, vilka är vi/ who are we?

Lördag morgon med strålande sol. Känslan av att vakna upp en morgon i mitten av Augusti och konstatera att skidpjäxorna fortfarande står kvar i vardagsrummet efter vår sommarskidåkning känns härlig. Nu bär det av ut till skärgården för att söka mer inspiration inför kommande events. Fantastiskt roligt är alla nya medlemmar i skibum50+ ”Exclusive Club”! Välkomna allihopa. Tanken med klubben är ju dels att skapa ett socialt forum för likasinnade skidfantaster på olika nivåer och i olika åldrar och dels kunna erbjuda möjligheten att resa och mötas i pisten eller den anrika afterskibaren. Samtidigt handlar det inte om all inclusive eller charter.

Detta handlar om personlig service och bemötande där vi möter upp på resorten, det handlar om små sällskap, ungefär 2 – 5 personer där möjligheten till deltagande i event är helt frivilligt och där resandet sker individuellt så till vida att man inte råkar hitta en i gänget där i vänthallen. Vi kallar oss visserligen för skibum50+ och är mellan 49 och 53 år men anser att ålder är egalt och välkomnar alla som älskar snön, skidåkningen och lusten att njuta av livet och ser erfarenhet som något värdefullt och tiden som något att ta till vara på. I dag har vi följare/ medlemmar från 27 – 70 med en kärna mellan 39 – 55 lite grovt skattat. Vi har vår bas i Sverige men välkomnar människor från hela världen och har i dag följare och medlemmar från Storbritannien, Holland för att nämna några.

DSC_0177

Saturday Morning with a shining sun. The feeling of waking up in the mid of August and realize that the skiing boots still are standing in our living room after the summer skiing, is a wonderful feeling. Now we are heading for the archipelago outside Stockholm to get som more inspiring feelings. Its really  fun with all new members in our ”Exclusive Club” and we welcome you all! The thought behind the club is to develop a comunity with a social context of people loving snow and skiing in all different levels and different ages. Also to provide possibilities to travel and meet up in the slopes or the famous local ski bar, or participating in our events.

This is about personal service and small groups, approximately  2 – 5 people, not all inclusive or charter. This is a skiers society. Our name skibum50+ may indicate a society  for 50 years and older. We are our selfs 49 -53 but connected to skibum50+ we have a range between 27-70 with the most people between 39- 55. So with that sad age doesnt really matter just that you love snow and skiing, want to take care of the time and think that  experience is something great in all perspectives. We have our base in Sweden but welcomes members from around  the world.

DSC_0159

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: