Back from a wonderful roadtrip

image
Tillbaka i Stockholm efter en underbar roadtrip. Nu börjar vår planering inför höstevent för skibum50plus Exclusive Club samt tävling på Facebook med alpina tillbehör som vinster. Dessutom recension av sommarskidåkning i Zermatt och presentation av våra reseerbjudanden inför vintern.

Back in Stockholm after our wonderful road trip. Now our planning for the event of skibum50plus Exclusive Club begins, and our Facebook event with alpine gears to win. Also our review of summer skiing in Zermatt and our travel offers in for upcoming winter season.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.