Midsommar och och drygt en månad kvar till vårt besök i Zermatt och Wengen. Mycket återstår att planera. Vi arbetar dels med manus och programpunkter till vår första podcast och dels med att tänka igenom vilka teman vi skall arbeta med då det gäller videoinspelning och fotografering. Sist men inte minst ser vi fram emot typisk sommarsnö och möjligheten att utveckla vår skidåkning och njuta ännu mer.

Midsummer and about 1 month to our visit in Zermatt and Wengen. Never the less much planing remains to be attended. We are working with manuscript to our first podcast and thoughts about coming video recording and planed photo shots. In the end of the day we off course look forward to enjoy summer snow and the possibilities to develop our skiing.

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.