Midsommar/ Midsummer

Midsommar och och drygt en månad kvar till vårt besök i Zermatt och Wengen. Mycket återstår att planera. Vi arbetar dels med manus och programpunkter till vår första podcast och dels med att tänka igenom vilka teman vi skall arbeta med då det gäller videoinspelning och fotografering. Sist men inte minst ser vi fram emot typisk sommarsnö och möjligheten att utveckla vår skidåkning och njuta ännu mer.

Midsummer and about 1 month to our visit in Zermatt and Wengen. Never the less much planing remains to be attended. We are working with manuscript to our first podcast and thoughts about coming video recording and planed photo shots. In the end of the day we off course look forward to enjoy summer snow and the possibilities to develop our skiing.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.