Zermatt & Wengen our road trip

Nu har planeringen inletts på allvar. Beräknat sträcka med bil, stopp i Frankfurt hos en vän och kikat på biltåg och tunnlar till Täsch innan Zermatt. I planerna ingår också ett kärt återseende av Wengen samt camping i Lauterbrunnen på den 4 stjärniga campingen.

image

Now our planning’s are developing in a serious way. Counted the distance by car, stop in Frankfurt to meet a friend of ours, also checked car-train and tunnels to Täsch before Zermatt. Our plans also includes a dearly return to the lovely Wengen and some camping in Lauterbrunnen 4 star camping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: