Resan/ The trip

I går började vi planera vilken väg vi skall köra ned till Schweiz nästa månad. Resultatet blev ändrade planer från att åka båt till Tyskland, till att köra över Danmark ned till Tyskland och sedan vidare till Schweiz. Vi ser fram emot detta!

Yesterday we started to plan which way to take down to Switzerland next month. The result was changed of plans from going by boat to Germany , to drive pass Denmark down to Germany and then further to Switzerland. We are looking forward to this.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: