Hemma bäst/ home sweet home

Äntligen hemma igen. Nu skall intrycken smältas och arbetet med att presentera en fyllig resumé på bloggen starta. I stora drag kan vi dock säga att Björkliden bjuder på både den bästa skidåkningen och är det närmaste Sverige kommer alperna. Detta trots avsaknad av både korgliftar och kabinbanor. Här är det släplift som gäller!

image

Home sweet home! Now all our influences from this trip will be sorted out and the work with presenting a greater resume on our blog starts. In big terms at this moment we can reveal that Björkliden probably invites to the best skiing in Sweden, and this is the closest you get to the alps up here. Also in mind that this resort don’t have gondolas or chair lifts just t-bars.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.