Gasellföretaget Åre skidfabrik

Åre skidfabrik ett Gasellföretag

Åre skidfabrik

Åre skidfabrik med sitt brand Extrem skis skördar nya framgångar. Vårt intryck efter besök är, en modern skidfabrik med familjär atmosfär och nytänkande där skapandet kombinerar lekfullhet med prestanda och professionalism. Idéer och tankar går som en röd tråd mellan kunniga skidmakare, testgrupper och övriga skidåkare in i ett batteri av premiumskidor där det ständigt finns något för alla att upptäcka och njuta av i pisten.

Här arbetar man inte bara för oss skidåkare, här är arbetarna kunniga skidåkare och det råder ingen tvekan om att här verkar kärleken mellan snö och material i stolta Jämtars hjärta till stor glädje för oss alla andra. Svensk kvalité då den är som allra bäst.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.